Šunkarna Kodila je družinsko podjetje, ki se že tri generacije ukvarja s predelavo in proizvodnjo mesa in mesnih izdelkov. Gradijo na tistem, kar se je kakovostnega izoblikovalo v kulinariki skozi desetletja in stoletja v pokrajini, ki se nahaja ob reki Muri. Pri Kodilovih je tradicija povezana s sodobnostjo in naravo, saj boste priča tradiciji prekmurskih domačij in sušenja mesa v zorilnicah obdanimi z ilovnatimi ometi in pokritimi s slamnato streho.
Gostje si lahko iz prve roke ogledajo in se poučijo, kako se sušijo in zorijo sušene mesnine, kot so prekmurska šunka, pršuti krškopoljca in mangalic ter ostale mesnine. V sklopu šunkarne je tudi restavracija s prijetno teraso na strehi, kjer vam bodo kuharji pripravili pravo kulinarično gorumet doživetje, katerega temelj so kvalitetne mesnine in tradicionalne prekmurske jedi.
Restavracija je dobila mesto v prvem nadstropju, ob zorilnici, s pogledom na pol pokrito zeleno teraso, odprtim ognjiščem ob strani in čudovitim zeliščnim vrtom. Dodan je koncept odprte kuhinje, ki kuharju omogoča stik z gosti, gostu pa nudi pogled na pripravo njegove jedi.
Gastronomsko ponudbo povezujeta 2 glavna temelja. Za urbani gurmanski del »Meet Meat & eat« z govejim carpacciom in tatarcem, zorjenimi steaki, mesom mangalice in krškopoljca ,odličnimi domačimi burgerji ter gourmet chefovimi krožniki poskrbi kuharski mojster, včasih Kanadčan, danes Prekmurec, chef Daniel. Kuharji v restavraciji zadovoljijo prav vse okuse. Za najbolj zahtevne gurmane nudijo več-hodne degustacijske menije, s katerimi goste popeljejo skozi pravo gurmansko izkušnjo, potrudijo se tudi pri pripravi odličnih vegetarijanskih jedi. Kuharica Micka s prigrizki in delikatesnimi ocvirki, suhimi mesninami in ostalimi dobrotami, ki dišijo po Prekmurju, pa poskrbi za tiste, ki so željni poizkusiti pristne tradicionalne prekmurske jedi. Zraven široke gastronomske ponudbe se lahko pohvalijo tudi z dolgo vinsko karto priznanih lokalnih in slovenskih vinarjev.