Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se zapišejo na vaš računalnik, ko obiščete spletno stran. Služijo za zagotavljanje sledljivosti in kakovostne uporabniške izkušnje. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je bolj učinkovito in prijetno.

Piškotki, ki jih uporabljamo na naši spletni strani ne zbirajo podatkov, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati.

Katere piškotke uporablja ta spletna stran?

Nujno potrebni piškotki
Piškotki, ki nam pomagajo ustrezno prikazati vsebine, omogočajo delovanje kontaktnih obrazcev in drugih bistvenih elementov spletne strani. Tovrstni piškotki so aktivni le v času trajanja seje.

Google
Google uprablja piškotke za shranjevanje priljubljenih uporabniških nastavitev, prikaz informacij na Google zemljevidih, ipd.

Google Analytics
Google Analytics je storitev spletnega analiziranja. Nudi nam informacije o obnašanju uporabnikov na naši spletni strani in nam s tem pomaga ustvariti boljšo uporabniško izkušnjo. Življenjska doba teh piškotkov znaša do 2 let.

Google maps 
Google maps pripadajoče piškotke uporabljamo za prikaz uporabniku prijaznega zemljevida in označb lokacije. Življenjska doba teh piškotkov znaša do 10 let.

Kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki, ki jih vpišete v obrazce na spletni strani in prijavi na e­novice?

Podatke, ki jih vpišete v obrazce na spletni strani, uporabljamo izključno za namene predaje sporočila (npr. oddaja povpraševanja). Vaše podatke skrbno varujemo in jih nikakor ne posredujemo tretjim osebam.